Extra's

Laat u inspireren door onze extra diensten.

Lichtstraat

In een buitenverblijf kan het snel donker zijn. Zeker wanneer u bomen of hoge gebouwen rondom uw huis hebt staan. Wanneer u kiest om uw buitenverblijf aan uw woning vast te bouwen neemt ook het daglicht in de woning af. Een oplossing hiervoor is een luxe lichtstraat. De naam zegt het al, maar het is een rechthoekige straat van vensters wat in het dak van uw buitenverblijf geplaatst wordt.

Een lichtstraat zorgt voor een optimale lichtinval. Ale lichtstraten die wij plaatsen zijn standaard voorzien van gelaagd isolatieglas, maar kunnen ook van zonwerende eigenschappen voorzien worden.

Glazen deuren

Bent u op zoek naar een glazen schuifwand voor uw overkapping? Ook dit kunnen wij voor u verzorgen. Door een glaswand in uw overkapping te late plaatsen, geniet u niet alleen meer van uw tuin, maar ook creëert u ruimte. Dit kan ervoor zorgen dat uw overkapping met glaswand ineens veel ruimer lijkt dan ervoor.

Dankzij de glazen schuifwand is jouw overkapping volledig afgesloten, terwijl je gewoon het uitzicht houdt op de tuin. Zon, regen, hagel of sneeuw; het maakt niks uit.

Polycarbonaat

Een terrasoverkapping bestaat uit staanders (minimaal twee) met hieraan liggers bevestigd. In de meeste gevallen is deze constructie van hout of aluminium gemaakt. Op de liggers wordt een dak gemonteerd van polycarbonaat. De hele constructie wordt aan de gevel van het huis vastgemaakt en de ruimte eronder kun je benutten als terras.

Het voordeel van een terrasoverkapping met een polycarbonaat dak is dat je niet alleen beschut bent tegen de felle zon, maar ook tegen neerslag en vallend blad. Daarbij heb je geen gesleep met tuinmeubelen en dergelijke, want die kunnen gewoon onder de terrasoverkapping blijven staan.

De belangrijkste eigenschap van polycarbonaat is namelijk de enorme sterkte. Polycarbonaat is zeker 250 keer sterker dan glas. Daarom wordt polycarbonaat veel toegepast in de veiligheidsbeglazing als vervanger van glas. Denk maar eens aan bushokjes, wachtruimtes of fietsenstallingen.